Leonard LBN1310X Instrukcja Użytkownika Strona 11

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 24
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 10
Brauð og pítsa
Matvæli Yfir- / undirhiti Blástursofn Tími
(mín)
Athugas-
emdir
Hitastig
(°C)
Hillust-
aða
Hitastig
(°C)
Hillust-
aða
Hvítt bra-
1)
190 1 195 1 60 - 70 1 - 2
stykki,
500 gr
hvert
stykki
Rúgbrauð 190 1 190 1 30 - 45 Í brauð-
formi
Rúnnst-
ykki
1)
190 2 180 2 (1 og 3) 25 - 40 6 - 8
rúnnstykki
á bökun-
arplötu
Pítsa
1)
190 1 190 1 20 - 30 Í djúpri
ofnskúffu
Skonsur
1)
200 3 190 2 10 – 20 Á bökun-
arplötu
1)
Forhita ofninn í 10 mínútur.
Bökur
Matvæli Yfir- / undirhiti Blástursofn Tími
(mín)
Athugas-
emdir
Hitastig
(°C)
Hillust-
aða
Hitastig
(°C)
Hillust-
aða
Pasta-
baka
180 2 180 2 40 - 50 Í formi
Græn-
metisbaka
200 2 200 2 45 - 60 Í formi
Opnar
eggjabök-
ur
190 1 190 1 40 - 50 Í formi
Lasagna 200 2 200 2 25 - 40 Í formi
Cannell-
oni
200 2 200 2 25 - 40 Í formi
Yorkshire-
búðing-
ur
1)
220 2 210 2 20 - 30 6-búð-
inga form
1)
Forhita ofninn í 10 mínútur.
Leonard 11
Przeglądanie stron 10
1 2 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... 23 24

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag